Vi trenger din hjelp for å lage verdens beste kystmesse! Bli med på vår spørreundersøkelse og gi oss din tilbakemelding.
 
Namdalskystens mest kjente handelsmesse blir våren 2022 arrangert for 23. gang. Denne gangen større og bedre enn noen gang. I den nye idrettshallen på Rørvik får messen tre ganger større areal og kan ta inn langt flere utstillere. Kystbymessa er en arena for næringslivet å vise seg frem og et treffpunkt for faglige samtaler, salg, rekruttering og omdømme. Kystbymessa sammenfaller med Kystbycupen, regionens største fotballturnering.
 
Namdalskysten næringsforening ønsker å utvikle messa i tett samarbeid med medlemsbedriftene og andre utstillere. Derfor har vi laget en spørreundersøkelse som vi håper flest mulig svarer på. Denne spørreundersøkelsen er en viktig del av planleggingen til messa som arrangeres 29. april – 1. mai 2022.
 
Spørreundersøkelser finner dere her: https://no.surveymonkey.com/r/R92LYJ3