Partybandet Polyester loser julebordsgjestene gjennom kvelden med sin festmusikk.

Våre medlemsbedrifter Matra og Folla Event ønsker velkommen til Rørvik Spektrum og det mest fantastiske julebordet som har gjestet Nærøysund noensinne.

I år blir Rørvik Spektrum forvandlet til det ugjenkjennelige og du kan bli med på en reise der sang, dans og masse humor, kombinert med en god og tradisjonell julemiddag, gjør årets julebord til en uforglemmelig opplevelse. Underholdningen er det Wallmans, tryllekunstneren Boje Hoseth og partybandet Polyester som står for. Dere får oppleve noen av Skandinavias beste showartister som til daglig opptrer på Wallmans Salonger i Stockholm, København og Oslo. Matra og Folla Event garanterer en helt rå opplevelse på årets tøffeste julebord.

Les mer og bestill billetter her: https://nbr.pameldingssystem.no/wallmansrorvik211113