Bolig- og fritidsmessa foregår inne i Kolvereid Arena.

Stor aktivitetshelg med flere store arrangementer i Kolvereid!

Helga 16. – 18. september fylles Kolvereid med mye folk, mange aktiviteter og spennende utstillere når Namdalskysten bolig- og fritidsmesse, Matfestivalen SOPIN og SMN-cup går av stabelen samtidig og i umiddelbar nærhet. Småbyen ute ved Namdalskysten vil yre av liv hele helga, og du som utstiller har mulighet til å treffe mange potensielle kunder.

Namdalskysten bolig- og fritidsmesse er ny messe for alt innen bolig, hytte, jakt og frilluftsliv. Her skal de besøkende finne det nyeste innen camping og bobil, alt innen oppussing og interiør, gode tips til hytta og det de trenger til jakta – samtidig som de kan ta seg en pause med kaffe og noe godt å bite i.

SOPIN – Matfestivalen på Namdalskysten samler bønder, lokalmatentusiaster, sjømatprodusenter og andre formidlere for å vise mangfoldet og framtidsvyene for matregionen. SOPIN er en innarbeidet merkevare som tiltrekker seg matentusiaster og besøkende fra hele distriktet. Alle utstillerne får plass i matgata på Kolvereid torg.SMN-cup på Sparebank 1 Stadion Kolvereid er en tradisjonell fotballturnering for barn med nesten 60 deltakende lag og mange hundre fotballspillere. Kampene pågår hele helga og bidrar til et yrende folkeliv i sentrum hele helga.

Påmelding for utstillere: https://event.getynet.com/viewEventNew.php?eventID=6165&languageID=no

Frist for påmelding er 31. august.