Tidspunkt

18. - 20. juni 2019

08:00 - 20:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å trykke på linken nedenfor

Kanskje er det nettopp du som sitter på løsningen på hvordan vi utvikler neste generasjons teknologi for mer vekst og bærekraft i verdens matproduksjon?

Bli kjent med menneskene og teknologien som gjør Trøndelag til en av verdens fremste matregioner! I juni får du møte noen av landets mest innovative og ambisiøse næringsaktører innen havbruk, marinteknologi og maritim industri når AgritechNordic inviterer studenter, veiledere og bedrifter til å oppleve teknologi og matproduksjon i Nærøysund – Norges største havbrukskommune.

I løpet av tre innholdsrike dager får du være med på AquaTech Safari, AgriTech Nordic-konferanse, konserter på Steinkjerfestivalen og bryggefest i kystbyen Rørvik. I tillegg får du mulighet til å utvide nettverket ditt med med menneskene som definerer utviklinga i noen av sjømat-Norges mest toneangivende bedrifter. Vi legger også til rette for at du kan skrive din neste studentoppgave eller gjennomføre studiepraksis i samarbeid med en ledende bedrift i marin og maritim sektor.

Er du student? Vi spanderer transport (inkludert fly T/R Bodø/Molde/Oslo/Bergen), busstransport, safari, konferanse, overnatting og gode opplevelser!

PÅMELDING innen 31. mai: http://bit.ly/aquasafari

Se alle arrangement