Tidspunkt

24. september 2019

08:00 - 10:00

Sted
SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, Havnesenteret 2.etasje
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å trykke på linken og registrere personopplysningene hos Regnskapshuset.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN inviterer til seminar:

 

Effektiv regnskapsføring – mer tid til overs

Den teknologiske utviklingen innen regnskap går raskt, og det er krevende å holde oversikt i mylderet av muligheter som finnes. Vi mener at teknologi ikke er et mål i seg selv – det er et verktøy for å nå dine mål.

På seminaret gir vi deg som bedriftsleder/økonomiansvarlig en oversikt over hvordan aktuelle verktøy for regnskap og rapportering fungerer, og hvordan du best mulig kan utnytte dem i driften av virksomheter du er involvert i.

På MorgenDagen 2019 får du:

  • Trender i bransjen
  • Presentasjon av ulike løsninger, og hva disse betyr for deg som bruker
  • Tid til individuelle samtaler

Program

08:00 Registreringog kaffe. 
08:30 Velkommen & introduksjon av tema

Hva er de viktigste utviklingstrekkene slik vi ser det og hvor er vi på vei. Vi tar for oss trender som kan påvirke ditt valg og hva vi tror på ved valg av løsning, samt hvordan du kan samarbeide enda bedre med regnskapsføreren din.

08:45 En presentasjon av løsninger og hva det betyr for deg som bruker

Vi ser på teknologi som et middel for å oppnå noe. Det kan være en enklere hverdag, det kan være bedre oversikt, eller for å oppnå bedre samhandling. Vi viser noen av løsningene vi bruker og diskuterer hva det kan bety for deg som bruker.

10:00 Avrunding med tid til samtaler

Våre rådgivere vil være tilgjengelige både før og etter arrangementet. Skulle du ha spørsmål, eller innspill er det muligheter for det. Ta gjerne kontakt i forkant hvis du ønsker å diskutere problemstillinger knyttet til akkurat din bedrift.

Se alle arrangement