Tidspunkt

6. - 7. juni 2019

11:00 - 14:00

Sted
Norveg og Ytre Namdal VGS
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor. Påmeldingsfrist 4.juni

Det blir i samarbeid med NYN IKS, gjennomført et utvikling og innovasjonsseminar 6 og 7. juni. Vi har fått samlet 5 aktører fra virkemiddelapparatet. Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd, Distriktsforsk fra Trøndelag Fylkeskommune, T:Lab og INAM.

Til dette seminaret inviterer vi virksomheter og gründere, både store og små. Dette blir en gylden mulighet til å få fart på utviklingsplanene.

Torsdag 6. juni, Norveg:

  • Gratis Lunsj  kl. 11, åpent for alle påmeldte, meld deg på i skjemaet nedenfor.
  • Kl 12.00 – Foredrag fra hver enkelt virkemiddelaktør, informasjon og inspirasjon, hva kan virkemiddelaktørene bidra med for DIN bedrift?
  • Kl 14.00-18.00 – Avtaler/Bedriftsbesøk mindre bedrifter/Gründere. Ta kontakt dersom du vil ha besøk, første mann til mølla prinsippet råder!

Fredag 7. juni Ytre Namdal VGS:

  • Kl 08.00 – Frokostmøte med FoU/Innovasjonsdebatt med utvalgte større bedrifter: Om samfunnsutfordringer og hvilke løsninger vi ønsker å skape. Dette håper vi kan bli veldig interessant hvis vi får til rett dynamikk.  Håpet er at det blir utløsende for å få større FoU prosjekter fra tanke til handling etterpå. Ta kontakt om dette er av interesse!
  • Kl 11.00 – 14.00 – Bedriftsbesøk. Ta kontakt dersom du vil ha besøk, første mann til mølla prinsippet råder!

Ytringen laget en artikkel om seminaret i dagens nettutgave

Se alle arrangement