Tidspunkt

23. januar 2020

07:30 - 09:30

Sted
Allrom 3.etg, InnovArena
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Det inviteres til årets første frokostmøte i Namdalskysten Næringsforening med 2 spennende innlegg fra henholdsvis Framweb AS og Fixrate AS.

 

Fram Web er en norsk teknologibedrift med hovedkontor i Trondheim, spesialisert på å levere varsling- og kommunikasjonsløsninger.

Bedriften har to produkter; Varsling24 – med relasjon til 401 kommuner.

I løsningen finnes det i tillegg til innbyggervarsling blant annet også gruppevarsling, møteinnkallelse, kartimporter, timevarsling og varsling av hjemmelshavere. Det varsles på SMS og talemelding.

TeamAlert er det andre produktet, spekket med det siste innen teknologi og et verktøy som kan være perfekt for flere bedrifter i området. Nye Drammen kommune benytter det i Oppvekstsektoren til å varsle Plivo-hendelser, andre i barnevernet.

Redningsselskapet har akkurat begynt utrullingen av TeamAlert i hele sin organisasjon. I tillegg til å kunne kutt gjennom all støy ved å overstyre stillemodus, blinke, vibrere og lage høy lyd, har verktøyet full fallback på SMS – så meldinger kommer frem. Oppstår det en hendelse, så er det lett å posisjonere ansatte, varsle ansatte på en lokasjon og sette opp en telefonkonferanse med hjelp av 2 tastetrykk. If Forsikring benytter TeamAlert i sitt HR-arbeid. Omya Hustadmarmor bruker TeamAlert til  Industrivernet sitt.

Løsningen er ideell for sjømatnæringa, for eksempel ved innkalling av fiskere ved en lakserømming, det hele er gjort med få tastetrykk. Alle hendelser har livelogg, så alle berørte er til enhver tid oppdatert på siste status.

Les mer om hva de gjør på nettsidene deres her: http://www.framweb.no

 

Fixrate AS er en fintech startup som har laget en digital markedsplass for store bankinnskudd. Fixrate gjør det enklere for bedrifter med god likviditet å finne de beste tilgjengelige tilbud på innskuddsprodukter hos norske banker.

Fixrate samarbeider med ca 50 banker, og stadig flere kommer til. Fixrate jobber for å gi enklere tilgang til bedre betingelser for både banker og bedrifter.

Siden lansering i 2017 har gründerne opplevd stor vekst og er i dag 10 ansatte med hovedkontor i Steinkjer!

«De er ti ansatte nå. For to år siden var de tre og leide lokaler hos et begravelsesbyrå i byen. Siden den gang har Fixrate skaffet små og mellomstore banker mer enn 9 milliarder kroner» Nettavisen.

https://www.nettavisen.no/okonomi/denne-gjengen-har-flyttet-milliarder-av-kroner-fra-aker-brygge-til-norske-distrikter/3423695389.html

 

Se alle arrangement