kbmessalogo899x209

Kystbymessa 2020 står for døren.

For 23 året på rad blir en av Namdalens største vare og profileringsmesser arrangert i 2020. Sett av helgen 01.05.20 – 03.05.20. Besøk Ytre Namdal og et av årets største varemesser i Midt-Norge.

Påmeldingssystemet er straks klart!

Historie

Det var med stor glede Namdalskysten næringsforening kunne ønske velkommen til Kystbymessa 2019. Fjorårets messe var den 22. i rekken, med over 6000 besøkende. Messen har gjennom årene utviklet seg til å bli en av de desidert største salgs og profileringsmessene i Namdalen. Det ble også i fjor presentert mangfold av dyktige kremmere, gode hjelpere, lokale og landskjente utsalg, glede, smil  og ikke minst gode avtaler.

Vi sender alle besøkende, utstillere, naboer og samarbeidspartnere en hjertelig takk for en flott messehelg i Ytre Namdal. Uten dere hadde vi ikke hatt noen Kystbymesse 🙂

Nå ønsker vi velkommen tilbake til herlige messedager i 2020 – fylt med godt humør, latter, glede og ikke minst flotte omgivelser i Ytre Namdal.

Henvendelser til  messekomiteen gjøres primært via epost: post@kystbymessa.no

Messetyver 2020

Messetyvern for 2019 gikk til Rørvik Rotary klubb og deres arbeide innenfor blant annet å tilrettelegge badeplass på Ryum og andre sosiale gode tiltak.

Nå er tiden kommet for at ditt lag eller forening kan sende inn søknad på Messetyveren for 2020. Her er det stort potensiale for å finansiere en drøm eller noe dere lenge har hatt lyst til å gjennomføre.

Send deres søknad til post@kystbymessa.no –  Fortell litt om din forening/lag og begrunn hvorfor vi skal velge akkurat dere.