Viktig temamøte om bolig- og næringsutvikling i framtidas Nærøysund

21. september 2021

I forbindelse med jobben med kommunplanens arealdel inviterer Namdalskysten næringsforening og Nærøysund kommune til frokostmøte med tema boligutvikling og næring på Kysthotellet Rørvik, onsdag 6. oktober kl. 08.00. Det blir…

Les mer »

Jobbsentralen har fått en pangstart

16. juli 2021

50 ungdommer har meldt seg til tjeneste i den nyoppretta «Jobbsentralen», og de aller fleste har allerede fått både større og mindre oppdrag.

Les mer »

God sommer!

12. juli 2021

Sommerhilsen fra Næringsforeningen.

Les mer »

11 ting du må oppleve langs Namdalskysten

9. juli 2021

Namdalskysten kan by på en storslagen natur, tusenvis av øyer og skjær, hvite sandstrender, ville fjell, et variert dyreliv, spennende aktiviteter. Her er noen godt tips på uforglemmelige opplevelser i sommer.

Les mer »

Jobbsentralen skal gi ungdom en møteplass og noe å gjøre

11. juni 2021

Etter ønske fra ungdommene i regionen om å ha en plass der man kan treffes, lade mobiler og «henge», jobbes det nå iherdig med å få etablert en møteplass for barn og ungdom, tilflyttere og næringsliv.

Les mer »

Næringsforeninga presenterte Kråkøya

1. juni 2021

Arbeiderpartiet og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre valgte å presentere partiets Vekstplan for Trøndelag fra Nærøysund.

Les mer »

Barnehagene som tilrettelegger for økt bolyst og attraktivitet

27. mai 2021

Barnehagene har en viktig rolle både for økt bolyst og rekruttering av nødvendig kompetanse i distriktene. Det har barnehagene, i godt samarbeid med kommunen, tatt på alvor i Nærøysund.

Les mer »

Årets råeste julebord

27. mai 2021

Våre medlemsbedrifter Matra og Folla Event ønsker velkommen til Rørvik Spektrum og det mest fantastiske julebordet som har gjestet Nærøysund noensinne.

Les mer »

Vi må forberede oss på en ny nedstengning

20. mai 2021

Pandemiåret som har gått har vært utfordrende for elever og lærere. Nå ønsker Val Skoler, gjennom prosjektet DigiVet, å være bedre forberedt slik at de kan gi sine elever en…

Les mer »

Kystnæringen som drivkraft for utvikling i hele landet

12. mai 2021

Næringslivet langs norskekysten skaper enorme verdier for Norge, fastslår ny rapport.

Les mer »

Kystbymessa 2022

30. april 2021

Vi trenger din hjelp for å lage verdens beste kystmesse! Bli med på vår spørreundersøkelse og gi oss din tilbakemelding.

Les mer »

Samfunnsplanen for Nærøysund kommune: Næringslivet må komme med innspill

30. april 2021

Nærøysund kommune er i sluttspurten med samfunnsplanen. Fristen for innspill fra næringslivet er satt til 19. mai. Daglig leder i Namdalskysten Næringsforening, Lars Fredrik Mørch, vil gjerne ha innspill fra…

Les mer »

Sommerjobb i Ytre Namdal

28. april 2021

Vi i Namdalskysten Næringsforening ønsker at alle ungdommer som har lyst på en sommerjobb i regionen tar kontakt, og sender åpne jobbsøknader til oss.

Les mer »

Setter pris på at næringslivet støtter opp om lokale leverandører

20. april 2021

Det siste året har vist viktigheten av lokal verdiskaping og at det lokale næringslivet støtter opp om hverandre. Flere bedrifter har fått en økt omsetning i løpet av 2020 som en følge av dette.

Les mer »

Årsmøte 2021

12. april 2021

Koronasituasjonen førte til at Årsmøtet også i år ble gjennomført på Teams. På årsmøtet deltok 27 representanter for våre medlemsbedrifter. Gjennomføringen av møtet fulgte utsendt agenda: Sak 1. Valg av…

Les mer »