Er du vår markeds- og kommunikasjonsansvarlig?

25. mars 2022

Vi styrker vår posisjon i møte med fremtiden og søker en engasjert og løsningsorientert medarbeider som ønsker å bidra til økt aktivitet for medlemmene i Namdalskysten næringsforening. 

Les mer »

Attraktive kommuner i Trøndelag – Leka og Nærøysund kommuner

23. mars 2022

Denne uka er det premiere på TV-serien Attraktive kommuner i Trøndelag på Trønder-TV. Dette er en serie vi gleder oss veldig til å vise verden! Gjennom TV-serien, som er produsert…

Les mer »

Året 2021 oppsummert

21. mars 2022

I sum har 2021 vært et godt år, på tross utfordringene pandemien har gitt oss. Vi har fått utført mye, og har et framtidsretta og optimistisk næringsliv bak oss. Sammen legger vi grunnlaget for 1000 nye arbeidsplasser på Namdalskysten.

Les mer »

1000 ungdommer på Arbeidslivsmessa +1000

17. november 2021

Forrige uke ble den første «Arbeidslivsmessa +1000» arrangert. Arbeidslivsmessa ble en stor suksess med over 1000 ungdommer innom i løpet av to dager. 

Les mer »

Velkommen til Nærøysund

1. november 2021

Har du flyttet til Nærøysund de to siste årene? Eller har du ansatte som er tilsatt siden januar 2020? Da er dette kvelden for dere!

Les mer »

Gjenåpningsfest i hele Nærøysund!

19. oktober 2021

Vi er tilbake! Denne helga feirer vi gjenåpningen av samfunnet med aktiviteter og arrangement over hele Nærøysund!  I Rørvik, Kolvereid og resten av kommunen foregår det noe for store og…

Les mer »

Treff framtidas ansatte på Arbeidslivsmessa +1000

8. oktober 2021

Etterspørselen etter arbeidskraft er stor i alle bransjer. Nå kan din bedrift treffe framtidas ansatte!
Arbeidslivsmessa +1000 arrangeres i den nye hallen på Rørvik – SinkabergHansen Arena 9. og 10. november.

Les mer »

Viktig temamøte om bolig- og næringsutvikling i framtidas Nærøysund

21. september 2021

I forbindelse med jobben med kommunplanens arealdel inviterer Namdalskysten næringsforening og Nærøysund kommune til frokostmøte med tema boligutvikling og næring på Kysthotellet Rørvik, onsdag 6. oktober kl. 08.00. Det blir…

Les mer »

Jobbsentralen har fått en pangstart

16. juli 2021

50 ungdommer har meldt seg til tjeneste i den nyoppretta «Jobbsentralen», og de aller fleste har allerede fått både større og mindre oppdrag.

Les mer »

God sommer!

12. juli 2021

Sommerhilsen fra Næringsforeningen.

Les mer »

11 ting du må oppleve langs Namdalskysten

9. juli 2021

Namdalskysten kan by på en storslagen natur, tusenvis av øyer og skjær, hvite sandstrender, ville fjell, et variert dyreliv, spennende aktiviteter. Her er noen godt tips på uforglemmelige opplevelser i sommer.

Les mer »

Jobbsentralen skal gi ungdom en møteplass og noe å gjøre

11. juni 2021

Etter ønske fra ungdommene i regionen om å ha en plass der man kan treffes, lade mobiler og «henge», jobbes det nå iherdig med å få etablert en møteplass for barn og ungdom, tilflyttere og næringsliv.

Les mer »

Næringsforeninga presenterte Kråkøya

1. juni 2021

Arbeiderpartiet og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre valgte å presentere partiets Vekstplan for Trøndelag fra Nærøysund.

Les mer »

Barnehagene som tilrettelegger for økt bolyst og attraktivitet

27. mai 2021

Barnehagene har en viktig rolle både for økt bolyst og rekruttering av nødvendig kompetanse i distriktene. Det har barnehagene, i godt samarbeid med kommunen, tatt på alvor i Nærøysund.

Les mer »

Årets råeste julebord

27. mai 2021

Våre medlemsbedrifter Matra og Folla Event ønsker velkommen til Rørvik Spektrum og det mest fantastiske julebordet som har gjestet Nærøysund noensinne.

Les mer »