Handle nært

Lokale handels- og servicebedrifter bidrar med både viktige tjenestetilbud og mange arbeidsplasser i Nærøysund.

Handle nært - handle med hjertet! 

Lokale handels- og servicebedrifter bidrar med både viktige tjenestetilbud og mange arbeidsplasser i Nærøysund. Nå setter Nærøysund kommune og Namdalskysten Næringsforening i gang en kampanje med fokus på lokal handel. «Handle Nært i Nærøysund» kalles kampanjen.

 

Virksomheter i Nærøysund

 

Power Kolvereid

Medlemsbedriften Ytre Namdal Elektrosenter driver regionens største elektrobutikk og er lokalisert i Coop-senteret på Kolvereid. 

De er i tillegg til elektrovarer, også forhandler for kjøkken fra Norema og har utstilling og ansatte som veileder deg som kunde frem til ønsket resultat.

Power Kolvereid tilbyr også reparasjon, service og vedlikeholdstjenester innenfor data og tele.

 

 

 

Hansvik Sport AS

Hansvik Sport AS er en del av Intersport-kjeden og er en fullsortiment sportsbutikk lokalisert i Havnesenteret på Rørvik. Her finner du det aller meste av utstyr til fritid og en aktiv livsstil.

Einar Hansvik er 3. generasjon driver av sportsbutikken. Opprinnelsen til butikken startet i 1940, da hans besteforeldre etablerte sykkelverksted med bygging og salg av sykler. I dag er denne forretninga Hansvik Sport AS, og butikken er muligens den eldste på Rørvik. 

 

 

 

Bartnes Eft AS (Joker Bogen)

På grensen til Nærøysund, nærmere bestemt Bogen, finner vi medlemsbedriften Bartnes Eftf AS. De er såpass nært på Nærøysund at det passet svært godt at de er med i kampanjen Handle nært i Nærøysund. 

Hør hva Morten sier om virksomheten og følg dem gjerne på Facebook, da de ukentlig har reklamesnutter som er meget fornøyelig!

 

 

 

Rørvik Rorbuer AS

Medlemsbedriften Rørvik Rorbuer ønsker sine gjester velkommen!


Alle deres leiligheter har flott utsikt over leia, og du kan nærmest slenge fiskesnøret ut fra balkongen. Hopp ombord i en av våre utleiebåter, ta med noen gode råd fra vår kjentmann og turen blir en suksess.


Rørvik Rorbuer ligger idyllisk til ved Nærøysundet, som fører ut til en skjærgård fylt med 6000 holmer og skjær. Der kan du trekke inn frisk luft og bare nyte den herlige naturen. Dreven fiskeentusiast eller ei, her vil alle kunne få fisk på kroken.

De kan også fyre opp grillen for deg, slik at du kan tilberede og smake på dagens fangst, før du avslutter dagen med en spasertur ned på kaia for å se nærmere på hurtigruten.

 

 

 

Rørvik Akupunktur

Medlemsbedriften Rørvik Akupunktur tilbyr ulike behandlinger for kropp og helse. Hovedaktiviteten er akupunktur. I tillegg fører de et rikholdig utvalg innen helsekost og produkter for mat-intoleranse.

Hør mer om virksomheten og hva de tilbyr i videoen under.

 

 

 

Gjerts Gourmet AS

Gjert`s Gourmet AS er en medlemsbedrift som har prisvinnende produkter i toppklasse. Hovedproduktet er einerøkt laks etter en metode som har blitt videreført i 5 generasjoner. Dette produktet fikk prisen for årets sjømatprodukt ved Trøndersk Matfestival i 2016. Hør mer fra Gjert hvem de er og hva de tilbyr i videoen nedenfor.

 

 

 

Ytre Namdal Møbelsenter AS (Møbelringen) 

Hos medlemsbedriften Møbelsenteret Ytre Namdal på Kolvereid, har du muligheten til å skreddersy møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk og størrelser. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for dine behov. Deres dedikerte og dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil. De tilbyr et spennende sortiment med både norske og utenlandske merkevarer.