Test
Jonas og Lars Fredrik
Jonas Williksen er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig i NKNF. Foto: LYKT Foto & Film

Namdalskysten næringsforening har ansatt Jonas Williksen som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig

20.05.2022
– Å få Jonas med på laget er svært gledelig på mange måter. Han tar med seg god kompetanse og ikke minst en personlighet som blir et viktig og godt tilskudd til næringsforeningen, forteller daglig leder Lars Fredrik Mørch.

I sin nye stilling skal Jonas blant annet bidra til økt aktivitet for medlemmene i Namdalskysten næringsforening, tilrettelegge for møteplasser for næringslivet og ha løpende medlemskontakt med næringsforeningens medlemmer.

 

– Vi ser at oppgavene i næringsforeningen vokser, og med denne ansettelsen styrker vi vår kapasitet betydelig, blant annet opp mot planlegging og gjennomføring av arrangementer og prosjekter, sier Mørch.

 

Jonas Williksen gleder seg til å komme i gang. Han har en master i pedagogikk fra Universitetet i Tromsø og har jobbet som miljøterapeut nå sist. Han er opprinnelig fra Nærøysund, og flyttet tilbake med familien sin etter flere år ute mye på grunn av den optimismen og veksten han opplever regionen har.

 

– Både regionen og næringslivet her er veldig spennende, og i en rivende utvikling. Det gleder jeg meg virkelig til å bli en del av, forteller Williksen.

 

– Nå kan jeg få et innblikk i og bidra til veksten alle prater om. Jeg har lyst til at Nærøysund beholder denne optimismen, som var med på å bidra at vi flyttet tilbake, slik at flere ser på mulighetene for å etablere seg her. Samtidig ser jeg fram til å bli kjent med alle folkene som jobber og sikrer veksten vi alle nyter godt av, sier Williksen.

facebook

Siste nytt